Onderhoud: s11.servitnow.nl migratie

Zojuist is de migratie van de s11.servitnow.nl begonnen. De webserver is uitgezet om te voorkomen dat er wijzigingen gemaakt worden in de databases die niet mee gekopieerd worden. De inhoud van de server wordt overgezet op nieuwe hardware.

Dit status bericht wordt bijgewerkt zodra er iets te melden is over de voortgang.

=== UPDATE 1:41 ===

Momenteel wordt ook alle mail die gericht is aan mailboxen op deze server vastgehouden in de mail proxy server. Deze mail wordt straks na de migratie alsnog afgeleverd in de betreffende mailboxen.

=== UPDATE 2:19 ===

Bijna alle gebruikers zijn opnieuw aangemaakt op de nieuwe server, inclusief alle databases. Inmiddels is ook het kopiƫren van alle website en mail bestanden gestart.

=== UPDATE 2:47 ===

Alle gebruikers en databases zijn inmiddels aangemaakt op de nieuwe server. Het is nu wachten totdat alle website en mail bestanden overgezet zijn. Dit zal enkele uren duren. Verwachting is dat het rond 6:00 afgerond zal zijn.

=== UPDATE 5:13 ===

Het overzetten van alle website en mail bestanden is zojuist voltooid. Er worden nog wat laatste tests gedaan. Daarna wordt de nieuwe server online gebracht.

=== UPDATE 5:51 ===

Na wat laatste tests is de nieuwe server weer online gebracht. De mail die werd vastgehouden in de mail proxy is inmiddels afgeleverd op de nieuwe server.

Mocht je problemen constateren dan kan je ons uiteraard bellen op 0165 201144, mailen op info@bhosted.nl of Whatsapp’en op 0165 201144.

=== GESLOTEN ===

Reacties zijn gesloten.