Onderhoud: s06.servitnow.nl

Om 1:00 beginnen we met de migratie van server s06.servitnow.nl naar de nieuwe hardware. Op deze pagina de voortgang van migratie.

=== UPDATE 1:00 ===

We zijn begonnen met het uitzetten van de webserver. Daarmee voorkomen we dat er wijzigingen gemaakt worden in de database van bijvoorbeeld webwinkels. Daarna gaan we alle data (behalve de website bestanden en de e-mail bestanden) backuppen naar de nieuwe server.

=== UPDATE 1:14 ===

De backups zijn gemaakt van alle accounts. Deze worden nu (inclusief de databases, maar exclusief de website en mail bestanden) terug gezet op de nieuwe server.

=== UPDATE 1:51 ===

De accounts en de bijbehorende databases zijn aangemaakt op de nieuwe server. Nu worden alle website en mail bestanden overgezet. Deze actie duurt minimaal 3 uur. Het is dus vooral wachten.

=== UPDATE 5:40 ===

Het duurt inmiddels langer dan 3 uur. We zitten momenteel op 170GB van de 179GB die het totaal is.

=== UPDATE 6:05 ===

Het kopieren is inmiddels afgerond. Nog wat laatste checks en dan zetten we de oude server uit en geven de nieuwe server een reboot zodat het “oude” IP adres actief wordt op de nieuwe server.

=== UPDATE 6:48 ===

Rond 6:15 was de server weer helemaal online en bereikbaar. De mail die was vastgehouden sinds 1:00 vannacht is inmiddels ook al weer afgeleverd.

Mocht er nog iets opvallen, dan vernemen we het graag. Vanaf 9:00 zijn we weer telefonisch bereikbaar. Bij spoedgevallen is het ook mogelijk om via WhatsApp een berichtje te sturen op 0165-201144.

===UPDATE 10.24 ===

Inmiddels hebben we geconstateerd dat de mysql gegevens niet helemaal goed zijn overgekomen, we zijn er druk mee bezig om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen voor u.

===OPGELOST 11.30 ===

Bij deze de bevestiging dat de problemen die speelde qua websites inmiddels opgelost zou moeten zijn. Stel u ondervindt toch nog problemen neem dan even contact met op ons via de mail.

Reacties zijn gesloten.