Storing: bHosted netwerk onbereikbaar

Momenteel is de shared webhosting omgeving van bHosted niet bereikbaar. Het lijkt erop dat het probleem ligt bij het datacentrum waarin onze apparatuur staat. We zijn aan het proberen om contact te zoeken met het datacentrum om te achterhalen wat de oorzaak is van deze storing. Zodra wij meer weten, zal deze informatie hier geplaatst worden.

 

=== UPDATE 23:58 ===

Helaas weten we nog niet meer, maar hebben we wel met zekerheid vast kunnen stellen dat het probleem bij het datacentrum ligt. We proberen contact te krijgen met de beheerders van het datacentrum voor meer informatie over de oorzaak van de storing.

 

=== UPDATE 00:18 ===

Inmiddels te horen gekregen dat de oorzaak een gehele stroomstoring is in het datacentrum. De stroom is inmiddels hersteld, maar het netwerk is nog niet bereikbaar. We blijven uiteraard het herstel van de bereikbaarheid monitoren deze nacht en als het nodig is gaan we naar het datacentrum.

 

=== UPDATE 3:26 ===

Het was toch noodzakelijk om naar het datacentrum te gaan. Daar is geconstateerd dat een van de switches kapot was gegaan tijdens de stroomstoring in het datacentrum. Switch is inmiddels vervangen en alles lijkt weer normaal te werken.

Hierbij sluiten we deze storing. In de ochtend kijken we nogmaals alle diensten na.

Reacties zijn gesloten.